Bir ilmek bir sıcak dokunuş

0

Geçenlerde yazmıştım bir hobisi olmalı insanın diye…Benimkiler biraz fazla ama hepsi de hem gerçekten nefes almamı sağlayan hem de etrafımla paylaşabildiğim hobilerim. Boyama yapıyorum, doğum günlerinde, özel günlerde sevdiklerime benden kalıcı bir armağan veriyorum. Örgü örüyorum hem bana renk terapisi oluyor hem de sıcak bir dokunuşta bulunuyorum uzakta bile olsa insanlara…Kimi zaman da kendime. En son Sapanca’daki evimiz için bir yatak örtüsü örmüştüm 654 motiften oluşan. Rengarenk. Sıkılmıyor musun diye sorarsanız sıkılmıyorum çünkü kendimi sıkmadan, zorlamadan canım isteyince yapıyorum.

Bazen gün içinde akşam olsa da, çayımı alsam televizyonun karşısına geçsem örsem örsem örsem…diye düşünüyorum ve kendi kendime mutlu oluyorum. İşte malum kışın yavaş yavaş göründüğü günlerde ne örsem diye düşünürken sevgili Atalet’in bir yazısını gördüm. Blogunda “şefkatle ilmek ilmek buzları eritiyoruz” diye yazmış.

Van depremi sonrası sevgili Yeşim Mutlu ile aynı organizasyonu biz de anne baba bloggerları olarak Kartopu sponsorluğunda yapmış ve Van İçin Örüyoruz demiştik. Şimdi Atalet, kendi çevresine duyurabildiği kadarıyla bir organizasyon başlattı. Ben de ucundan tuttum, sizle paylaşıyorum:Van’daki bebeler, çocuklar için bu kez atkı bere örüyoruz. Öremesek bile örenlere duyuruyoruz ya da malzeme temin ediyoruz. Mutlaka çevrenizde bir ören bayan vardır. Bir ilmeğiniz bir yavruyu ısıtacak, bundan güzel paylaşım mı olur?

Bugün “neyse halım, çıksın yumaklarım” dedim ve pembe beyaz aldım…Pembe beyaz atkı bereleri öreceğim, şimdilik bu kadar, akışta kal sevgili okur.

 

Daha fazla bilgi için:

http://www.atalet.blogspot.co.uk/2013/11/sefkatle-ilmek-ilmek-buzlari-eritiyoruz_11.html

FACEBOOK SAYFAMIZ.. https://www.facebook.com/sefkatleoruyoruz

PİNTEREST SAYFASI..http://www.pinterest.com/atalet/%C5%9Fefkatle-ilmek-ilmek-buzlar%C4%B1-eritiyoruz/

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz