Ombre Saç ve Ali Gür Kuaför Göztepe

18

Bayramın üçüncü günü oldu ve ben ancak blogumun başına oturabildim. Yani bu bayram da ailemiz, sevdiklerimiz, dostlarımız, komşularımız hep çevremizdeydi ve yoğunluktan, kutlamadan başımızı kaldıramadık çok şükür. Tatlı bahane deyip tatlı muhabbetler, çaylar kahveler, kahkahalar eksik olmadı evimizden…Bu nedenle de ancak yazmaya oturabildim. Yazacak çok konu anlatılacak çok şey var fakat günlerden bayram olunca ister istemez biraz bayramdan bayram hazırlıklarından bahsetmeden olmaz. Küçük bir kızken ben de çoğu çocuğun yaşadığı başucunda ayakkabı, elbise, bayram günü mendil, para, şeker bileşenlerinden mutlu olanlardandım fakat biraz daha yaşım büyüyünce tıpkı annem gibi saç yaptırma dönemlerim başladı. Bayramın gelmesine yakın bir zamanda annem mutlaka kuaföre gider saçının boyasını yaptırırdı, kestirirdi, bakıma sokardı kendini. Annemin yaptığını yapmam dediğim çoğu şey gibi saçımı da bayram öncesi bakıma sokanlardanım. Kıyafet almam, baklava açmam ama mutlaka kuaföre giderim. Beni mutlu eder. Bu bayram öncesi bir değişiklik yapıp kuaförümü değiştirdim bununla da kalmayıp yeni bir sistemle saç rengimde değişiklik yaptım; Ombre Saç ve Ali Gür Kuaför Göztepe.

fotoğraf (45)Ali Gür Kuaför Göztepe Şubesi’ne gittiğimde öncelikle bir kafeye geldiğimi zannettim.

fotoğraf (47)Alıştığımız kuaför mekanından çok farklı, Kastamonu’dan getirdikleri bildiğiniz ham ahşap her yer.Duvarlar tuğla ve çok değişik aksesuarla kaplı. Newyork’ta bir kafe misali koltuklar. Bu dış görünüş bir cila değil ama kapıdan içeri girdiğiniz andan itibaren müşteri odaklı hizmetin her adımını hissediyorsunuz. Adınızla hitap ediliyor, güleryüzle her sorunuza yanıt veriliyor, saçınıza uygulanacak işlemin her aşaması, ne kadar süreceği  size anlatılıyor. Tüm bunları uygulayan personel asla sınırı aşmıyor ve en önemlisi daha önce saçınızı kesen, boyayan meslektaşa ÇAMUR atılmıyor. En sinir olduğum şeydir, saçı yeni yapan kuaförün eskiyi kötülemesi, bir anda gözümden düşer ve asla adım atmam bir daha.

Gelelim ilk defa gördüğüm ve denediğim OMBRE SAÇ modeline. Ombre bu arada Fransızca “gölge” demekmiş.  Ombre saç, üst kısımları koyu olan altlara doğru açılan saç stiline verilen isim. Bu tarz saçlar hem doğal hem de şık duruyor bana göre. Tıpkı güneşten açılmış etkisi yaratan ombre saçların yapımı hem zor değil hem de çok uzun sürmüyor, yani saatleriniz kuaförde geçmiyor. Bu yöntemi uygulayan Ali Gür Kuaför Göztepe Şubesi ortaklarından Barış, önce saçımı üçe böldü ve sihirli elleriyle bu üç parçayı değişik bir şekilde boya ile harmanladı. Boya saçınızın diplerine gelmediği için öncelikle saçı çok fazla yıpratmıyor. Sarı, kestane, kızıl ve karamel tonlarındaki saçlara çok yakıştığını düşündüğüm Ombre Saç kesinlikle artık favorim. Ne kadar süre sonra işlemi tekrarlayacağımı sorduğumda aldığım yanıt ise çok daha mutluluk verici; 6 ay sonra tekrarlayacakmışız.

fotoğraf (51)

fotoğraf (49)

fotoğraf (52)Ben annemi model alırım da kızım beni almaz mı? Onun da saçıyla ilgili bayram hazırlığı başladı. Doğum gününde hediye gelen bu aletle saçını örmeye başladık. Çok değişik modeller yapabildiğimiz bu alet gerçekten kız çocukları için ideal. Saça zarar vermiyor, kuaför masrafından kurtarıyor ve yaz aktivitesi için harika bir etkinlik. Tabii sadece çocuğunuz değil onun tüm arkadaşlarının da saç için sıraya gireceğine hazır olun. Bu aleti nerede bulurum diyorsanız bize bir arkadaşı D&R dan hediye almış.

Saçınız için siz de değişiklik istiyorsanız ya da el ayak bakımı ihtiyacınız varsa Ali Gür Kuaför Göztepe Şubesi, bu yazıya yorum bırakan herkese %15 indirim yapıyor.  Saç sefadan tırnak cefadan uzarmış deyip, saçınızın hep sağlıklı uzaması için tırnaklarınızın da hep emin ellerde kısaltılması için hizmet veren Ali Gür Göztepe’yi tavsiye ederim.

Yazıya yorum bırakıp bana mail adresinizi yazarsanız size göndereceğim kod ile indiriminizi hemen alabilirsiniz. Aşağıdaki sosyal medya hesaplarını da takibe alabilirsiniz, değişik aktiviteleri oluyor zaman zaman.

Facebook: aligurgoztepe
Twitter: @aligurgoztepe
Instagram: @aligurgoztepe

Mutlu Bayramlar…

 

18 YORUMLAR

  1. Yaklaşık 1 yıldır istanbulda ombre yapan bütün kuaförleri öğrendim ama hala yaptırmaya cesaret edemedim. Hem de kendi bulduğum yerler çok yüksek fiyat verdiler, hem de bir fırsat bulamadım sürekli. Ama saçlarınız bir harika olmuş güle güle kullanın :)

  2. Selam ben de yaptırmak istiyorum yaklaşık bir yıldır,ancak istediğim sonucu alamamaktan korkuyorum.Çünkü olmayınca hiç sorumluluk kabul etmiyor kuaför arkadaşlar maalesef :( Ayrıca ücretini öğrenebilir miyim? Teşekkürler.

  3. Çok uzun zamandır ombre yaptırmak istiyoruz, bir arkadaşımla beraber.
    Açıkçası Ali Gür Göztepe şubenin methini daha öncede duymuştum, ama bu kadar detaylı bilgim yoktu. Yazıyı okuduktan sonra en kısa zamanda ziyaretine gideceğim detayları konuşmak için :)

  4. bnde ombre yaptırmak istiyorum.hüsranla sonuçlanan bir ombre maceramdan sonra bu sefer gerçek anlamda profesyonel ellerde tekrar yaptırmayı istiyorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz