23 Nisan için alternatiflere devam

3

Sizde durum nedir bilmem ama bizde bir heyecan bir heyecan sormayın gitsin. Bu yıl STEP takımı olarak hem 22 Nisan’da hem 23 Nisan’da gösterisi var bizimkinin. Saçının nasıl olacağından ayakkabısının rengine her şey kırk kere planlandı, halimi siz düşünün.

Eh çocuğunuz varsa aslında sizin de durumunuzun benden çok farklı olmayacağını tahmin ediyorum. Okula gidiyorsa okul gösterileri, gitmiyorsa onu mutlu edecek aktivite araştırmaları derken bir çocuk bayramını da kutlayacağız cümbür cemaat. Daha önceki yazımda Çocuk Karnavalından bahsetmiştim. 28 Nisan’da olacak karnaval bizim için geç diyorsanız ve 23 Nisan resmi tatilinde çocuğunuzla parasız bir aktiviteye katılmak isterseniz size Kozyatağı Muzipo’yu öneririm.

Yapılandırılmış ve uzman eğitmenler tarafından her yaş grubuna özel hazırlanmış oyunlar ve atölye çalışmaları ile çocukların hayata attıkları ilk adımların daha sağlam olmasına destek veren Muzipo’da hareket eğitiminden tutun, doğum günü partilerine, okuma saatlerinden yaratıcı dramaya kadar her şeyi  bulabilirsiniz. Ben Muzipo’yu yakında size daha detaylı anlatacağım ama 23 Nisan’da yapacakları şenliği kaçırmanızı istemem sevgili okur.

23 nisan saat 14:00-16:00 arası olacak şenlik, 2 yaş üstü tüm çocuklara açık. Aktiviteler ise şöyle;

Resim boyama -parmak boyasıyla özgür çalışma
Fiziksel aktivite (Muzipoland parkı) 
Kil atölyesi
Yüz boyama
Oyun gruplarının yapmış olduğu faaliyetlerin sergisi
 
Önceden planlarını yapabilmeleri için sahibesi Gamze Hanım’a mail atmanız yeterli gitmeden önce. Benden de selam söyleyin.
 
Muzipo Kozyatağı
Şakacı sok. Deval apt. no:45/A (YAYSAT Bayisinin yanı)
Tel: 0216. 363.26.82

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz