Çocuklar eğlensin büyükler bilgilensin

0

Şenlik var şenlikkkkkk. Okullar açılmadan, hava sıcaklığı tam eğlence kıvamında iken, pazar miskinliğine kapılmadan haydi şenliğe çocuklar, anneler, babalar…Kadıköy’e bağlı Caddebostan sahilinde; 2 Eylül Pazar günü düzenlecek olan çocuk şenliği, 0-12 yaş arası miniklerin ve ebeveynlerin hem eğlenmelerini hem bilgilenmelerini sağlamayı amaçlıyor.

Bu etkinlikte ayrıca SİM ANİMASYON var. Bilgi, deneyim, neşe ve coşkularını paylaşacak Aynur Hoca, Fadıl Abi, Bahar Abla…

ÖZEK Eğitim Kurumları var. Benim çok sevgili öğretmen danışanlarımın olduğu hızla parlayan okul. Daha bir sürü eğlenceli firmalar, renkli oyunlar, aktiviteler…hepsi bu şenlikte.

Y Kare PR, AnneCee Organizasyon ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile yapılacak olan çocuk şenliği; keyifli aktiviteler, oyunlar ve seminerlerle renklenecek. Çocukların sponspor firmaların eşliğinde keyifli vakit geçireceği etkinlikte ebeveynler uzman kişiler tarafından verilecek olan seminerlerle bilgilenecekler.

Şenlikte geleneksel / modern oyunların dışında halat çekme, aerobik gibi sportif aktiviteler, yarışmalar ve daha pek çok sürpriz eşliğinde aileler uzun süre unutamayacakları bir gün geçirecekler.

Etkinliğin radyo sponsoru olan İstanbul FM’ in müzik yayınıyla renklenecek olan alanda Chicco, Can Bebe, Sütaş gibi beğenilen markaların standları da yer alacak.

Engelli çocukların da unutulmadığı organizasyonda; ilgili derneklerin ve eğitim merkezlerinin standları da yer alacak. Bu sayede ziyaretçiler; kurumlar ve çalışmalarıyla ilgili ilk ağızdan bilgilenme fırsatı bulacaklar. 

 Sabah 10:00 dan akşam 21:00 e kadar sürecek şenlikte görüşmek üzere…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz